by Riana United
incepe o noua afacere

"Diferenta intre un vanzator si un consultant este ca acesta din urma, inainte de a vinde produsul, face o analiza a nevoilor clientului si abia apoi vine cu o solutie sau un produs.”

Consultanta reprezinta efectuarea unui serviciu de consiliere în probleme management si leadership. Astfel, luxuryconsult.ro va propune solutii fiabile menite sa faciliteze atingerea obiectivelor pentru firme nou infiintate, dar si pentru firme cu traditie / experienta in domeniu.

Pentru un start-up de succes compania noastra va oferi consiliere in stabilirea strategiilor de dezvoltare si detaliilor afacerii (detalii specifice de afaceri). Minimizarea investitiei financiare, maximizarea profitului intr-un timp cat mai scurt este ceea ce isi propune orice start-up, insa pentru a face posibil acest ideal este nevoie de o planificare in detaliu a tuturor aspectelor, luand in considerare si neprevazutul care de cele mai multe ori se dovedeste a fi factorul decisiv in evolutia unei afaceri.

Ai nevoie de realizarea unui plan de afaceri? Tinand cont de nevoile firmei tale, luxuryconsult.ro poate dezbate impreuna cu tine planul de afaceri, oferind sfaturi in privinta aspectelor ce trebuie accentuate in vedea atingerii scopurilor propuse.

Pe baza experientei noastre in consultanta si retail, luxuryconsult.ro iti poate oferi idei de afaceri si te poate asista in achizitionarea unor produse noi pe piata din Romania, dobandind astfel titlul de unic importator si distribuitor.

In acest stadiu puteti stabili obiective reale, in conformitate cu produsele oferite si pasii ce trebuie acum parcursi pentru deschiderea punctului de lucru. Includem in planul de afaceri planul de marketing si canalele de distributie. luxuryconsult.ro iti poate oferi o baza de date solida de potentiali clienti la care puteti adauga contactele firmei.

Pentru ca energia oamenilor dintr-o companie alimenteaza succes-ul acesteia, luxuryconsult.ro iti ofera:

  • Servicii de recrutare si organizare a resurselor umane
  • Training specializat si orientat catre rezultatele de care aveti nevoie
  • Analiza, descrierea si evaluarea posturilor
  • Optimizarea tipului de management ales
  • Fisa postului (Detalierea responsabilitatilor aferente pozitiei unui angajat cat si a celor comune tuturor angajatilor)
  • Optimizarea timpului de lucru
  • Ridicarea nivelului contributiei angajatilor la succesul structurii organizationale din care fac parte

Un factor important al stimularii angajatilor este recompensa. Astfel va putem consulta privind evaluarea performantelor resurselor umane si putem construi impreuna cu angajatorul metode de recompensare care sa nu afecteze maximizarea profitului dar sa multumeasca angajatii, crescand astfel productivitatea acestora.